Vi hjälper er hela vägen

Arkitekt, bygglov, byggfirma sen inflyttning

När större husprojekt ska utföras, exempelvis en tillbyggnad, finns det ofta behov av att få hjälp av en arkitekt och en konstruktör som gör bygghandlingar inför bygglov. Sen vill man gärna hitta en byggfirma som man känner sig trygg med. Hos oss behöver ni inte tänka på det, för vi hjälper er hela vägen för att ni ska kunna koppla av och fokusera på annat. Läs vidare här nere om ni vill veta mer om hur vi arbetar för er. Från start, till mål.

Man kan kontakta kommunen om bygglov, hitta en bra arkitekt, leta efter en byggfirma som verkar bra.
Eller så kan man kontakta oss, så sköter vi all kontakt så att ni kan fokusera på annat.

En tanke och dröm väcks till liv

Som så mycket annat, börjar ofta ett byggprojekt med en tanke, en vision om hur man vill ha sitt drömhus. Är det en tillbyggnad av ett uterum, ska huset renoveras från topp till tå eller är det en köksrenovering som gäller. Oavsett vad ni drömmer om att göra, börjar det med en tanke eller ett behov. Ju längre tid ni tänker på det så blir också bilden tydligare för er vad det är ni vill få utfört. Där och då kanske ni kan se framför er hur ni vill ha det, och vad det är som ska göras, men ni behöver en rådgivning. En utomstående expert där ni kan lägga fram era idéer och visioner för, och få tips, råd och svar på era frågor och som har koll på vad som är möjligt att utföra efter era förutsättningar och budget. Ditt Byggteam erbjuder därför rådgivning för att ert första steg mot ert framtida drömhus ska tas efter era önskningar och förutsättningar.

Kontakta Ditt Byggteam

Att få hjälp med planeringen av ert byggprojekt i ett tidigt skede underlättar hela byggprocessen för alla inblandade. Ni vill få ert byggprojekt så konkret som möjligt. Just därför är en rådgivning något prisvärt för kunden. Ditt Byggteam sitter med er under 90 minuter tillsammans, där ni framför era idéer och drömmar och samtidigt vad ni har för budget, behov och förutsättningar för hela projektet. Under rådgivningen erbjuder vi svar, råd och tips på era frågor för att ni på bästa vis ska kunna få era husdrömmar uppfyllda.

Det är nu som projektet tar fart och blir mer konkret. Vi hjälper och assisterar er med era ursprungstankar och ger er råd om hur vi tänker. Tillsammans skapar vi en tydligare bild om vad ni vill ha utfört. Här får ni också en möjlighet att ange vad ni har för budget. Vi vill inte att ni ingår i ett byggprojekt där det inte finns tillräckligt med ekonomiskt utrymme för att slutföra projektet. Tyvärr hör vi ofta om byggprojekt som startats, men som har blivit dyrare än vad utlovats från början. Det vill vi aldrig ska hända våra kunder. Just därför är vi med hela vägen för att säkerställa att det inte händer.

Arkitekt och bygglov

Vi har en bild av vad som ska göras, och behövs det bygglov så är det nu dags att koppla ihop er med en av våra sammarbetande arkitekter. Ni får en prislapp på vad en första skiss kostar och vi är med er under hela den kreativa resan. Vi vill tidigt ha en dialog mellan arkitekt och konstruktör så att det som ritas går att bygga inom ramen av er budget. Med arkitekthjälp får ni också något visuellt som ger er en bild av hur ert byggprojekt kommer se ut när allt är färdigt.
Vi har nu en detaljerad plan utförd av en arkitekt som ska börja förverkligas. När det gäller större projekt, som en tillbyggnad av hus eller uterum, kan bygglov behövas. Vi hjälper er under hela processen med arkitekthjälp som bygglov.

En tillförlitlig byggfirma

Nu kan det vara som så att ni vill genomföra byggprojekt som inte kräver bygglov, eller att en arkitekt blir involverad. För er kanske det räcker med att ha en tydlig plan för vad som ska göras, och sen få kontakt med en byggfirma direkt. Oavsett hur eller vad som krävs för ert byggprojekt, så är val av en byggfirma viktigt. Därför har vi några partners vi ständigt arbetar med. De är lokaliserade i områden runt Helsingborg och Höganäs, och är fullt certifierade. Vi arbetar alltid med företag som vi fullt ut litar på. Vi känner dem, och dem känner oss, och vi jobbar mot samma mål att utföra våra byggprojekt, om det är en köksrenovering, en tillbyggnad eller något annat helt enligt era planer och drömmar.